همسپار | ایجاد تبلیغات شناور
تبلیغات
بستن پنجره
همسپار | ایجاد تبلیغات شناور
تبلیغات
بستن پنجره
توضیح

کاملترین فایل ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون

کاملترین فایل ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون

ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون

ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون در 9 صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی
دسته بندی مقالات فارسی و انگلیسی
بازدید ها 108
فرمت فایل doc
حجم فایل 281 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9

ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده  در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و  شناسایی توده یون

فروشنده فایل

کد کاربری 13446

کاربر

ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون در 9 صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی



عنوان فارسی :

بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون

عنوان انگلیسی :

Determination of plasticisers in food by gas chromatography-mass spectrometry with ion-trap mass detection

تعداد صفحات فارسی : 9 صفحه ورد قابل ویرایش

سطح ترجمه : متوسط

شناسه کالا : ara

دانلود رایگان مقاله انگلیسی : http://ofmas.ir/dlpaper/ara.pdf

دانلود ترجمه فارسی مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 7500 هزار تومان قادر به دانلود خواهید بود .


بخشی از ترجمه :


چکیده
در این مقاله یک روش برای تعیین روان کننده در غذا توسط گاز کروماتوگرافی طیف سنج جرمی با تشخیص توده یونی دام شرح داده شده است. روان کننده با روش استاندارد های داخلی با استفاده از دی ایزوبوتیل مورد استفاده قرار می گیرد . چهار نمونه از مواد غذایی انتخاب شده که با روان کننده های مختلف کار نمی کنند روان کننده مختلف در حدود 0.3 JLG / G مشخص شده اند . بهبود مواد غذایی با روان کننده در محدوده 90 تا 106٪ می باد . روش ارائه شده بهبود را نشان می دهد و خطی بودن بیش از یک محدوده غلظت گسترده می باشد . روش جدید برای تجزیه و تحلیل نمونه های واقعی استفاده شد و نتایج به دست آمده با استفاده از روش رقت ایزوتوپ به خوبی تثبیت شده است .

Abstract

In this paper a method for the determination of plasticisers in food by gas chromatography-mass spectrometry with ion-trap mass detection is described. The plasticisers were quantified by an internal standard addition method using diisobutyl phthalate as the internal standard. Four selected food samples were spiked with nine different plasticisers at about 0.3 microgram/g. The recoveries of the plasticisers were in the range of 90 to 106%. The proposed method shows an improvement in precision and exhibits good linearity over a wide concentration range. The new method was applied to the analysis of real samples and the results were found to agree with those obtained using the well-established isotope dilution technique.

جهت مشاهده فایلهای بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید
http://ofmasweblog.ofmas.ir
http://cerodownload.cero.ir/
http://parsdanesh.sidonline.ir/
http://mefile.sellu.ir/
http://mefile.filenab.com/

نوشته شده توسط ofmas

وبسایت

دیدگاه خود را بیان کنید


حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است.
اجرا شده توسطهمسپار